Behöver jag ha ont för att ta behandling?

Även om en kiropraktor inte arbetar utifrån ett förebyggande syfte (då vi arbetar under sjukvård och inte friskvård) så finns det mycket man kan undersöka vid frånvaro av smärta och inskränkthet. Vi erbjuder även idrottsmassage av just den anledningen, massageterapi i alla dess former går nämligen inte under sjukvård utan friskvård vilket tillåter oss som teraputer att arbeta förebyggande genom stretching, djupgående massage och/eller triggerpunktsbehandling. Är du osäker på vilken typ av behandling du borde boka in dig på så kan du vara lugn. Våra terapeuter kan konvertera om behandlingsformen till den bäst lämpade för dig oavsett vilken behandling du bokat, om så skulle vara fallet. Vi har därför samma prislista för samtliga behandlingar för att underlätta detta, det är bara skillnaden i duration som avgör priset.

Atleter som frekvent tar behandlingar hos oss kommer ofta i förebyggande syfte då det inte alltid en fråga om smärta i kroppen, men det betyder inte att det inte finns utrymme för förbättringspotential!

Vi jobbar då förebyggande i syfte att optimera våra atleters rörelseomfång i samtliga leder, undersöker eventuella brister i muskelaktivering relaterad till deras idrott och delar även ut rehabiliteringsövningar för de rörelsemönster som inte anses vara optimala.


Har du frågor kring vad vi kan eller inte kan behandla så är ni välkomna att kontakta oss på: info@tpi.se