Om oss

Utbildade Kiropraktorer med lång erfarenhet

Specialister på smärta, stelhet och nedsatt funktion inom rörelseapparaten. Vi har utbildat oss och undervisat inom undersökning, diagnostisering, behandling och rehabilitering under de senaste tio åren! Vi är breda inom hälsa, friskvård och sjukvård då vi arbetar med både kiropraktik, massageterapi, träning, kost- och näringsrådgivning samt sömn- och stresshantering.

På kliniken träffar du färdigutbildade kiropraktorer, massageterapeuter och personliga tränare med kompetens inom nutrition samt sömn- och stresshantering. Vår vision är att erbjuda våra patienter de verktyg som krävs för att kunna leva ett långt och hälsosamt liv, tillsammans med sina nära och kära utan påverkan av smärtor, kroniska skador och sjukdomar.

Vilka är vi?

André Gustavsson

Mina vänner och familj hade nog beskrivit mig mer som en anatomi och träningsfanatiker än något annat! Mitt intresse för kroppen rotar sig i kampsportens tävlingsformer ”Sanda” och ”Mix Martial Arts” som från början fick in mig på styrketräning och nutrition vid 14 års ålder.

Tidigare har jag studerat till idrottslärare vid Uppsala universitet, men bytte utbildning då jag kom på att anatomi var det ämne som jag verkligen brann för. Det var under första basanatomin som jag kände att jag hade hittat vad jag verkligen ville arbeta med, och det var kroppen som var utgångspunkten!

Sedan dess har jag utbildat mig till kiropraktor på Skandinaviska kiropraktorhögskolan i Stockholm  och arbetat som anatomilärare på Medlearn & Axelsons gymnastiska institut.

Som nyutexaminerad kiropraktor så behandlade jag på kampsportsgymmet Nova MMA i Eskilstuna där jag ofta rehabiliterade atleter som var i nöd! När jag inte arbetar och tränar så spenderar jag ofta min tid med att hålla mig uppdaterad kring ny forskning inom framförallt nutrition, träning och hälsa samt umgås med min sambo förstås!

Morgan Axelsson

Mina närmaste skulle förklara mig som en social och glad hälsonörd. Min träningsbakgrund är thaiboxning, kroppsvikts baserad träning, styrketräning, rörlighetsträning, stabilitetsträning och funktionell träning. Mina intressen just nu är iskalla bad, andningsövningar, tunga lyft samt ketogen matlagning.

Jag utbildade mig 2008 till massageterapeut vid Axelsons gymnastiska institut i Stockholm. Jag upptäckte tidigt att jag hade en fallenhet för att lära ut och började undervisa och utbilda friskvårdsmassörer, massageterapeuter och medicinska massageterapeuter med flera på Axelsons gymnastiska institut.

Jag startade upp min första massageklinik 2011, studerade vidare till personlig tränare, följde alla stora profiler i världen som specialiserat sig på att behandla samt rehabilitera rörelseapparaten slaviskt, men var ändå inte mätt på kunskap. Fortfarande med glöd i ögonen av nyfikenhet och längtan efter mer hoppade jag på kiropraktorutbildningen på skandinaviska kiropraktorhögskolan i Stockholm. Min målsättning har alltid varit att hjälpa människor att optimera sin hälsa, vilket är grunden till utformandet av kliniken top performance institute.